GYM LEDGER


GYM Ledger

Immobiliteit is een van de grootste problemen van onze leeftijd.Onze bijwerkingen zijn ongetwijfeld ernstig: hart- en vaatziekten, depressie, obesitas en meer büyük Verre van gezonde voeding; de stillevensstijl, de consumptie van suikerhoudend voedsel en dranken die we bijna 20 keer consumeren in vergelijking met de vorige eeuw, het vetgehalte van het voedsel en de conserveermiddelen vernietigen onze hormonale balans. We hebben te maken met grote problemen zowel op sociaal vlak als in het individu, we hebben meer ziekenhuizen, klinieken, enz. Nodig De behandelingskosten voor drugs nemen toe.


Vanwege de naaktheid van dit feit zoeken mensen naar nieuwe oplossingen. Aangezien de vraag in dit gebied wordt gezien door de beleggers, openen fitnesscentra en fitnesscentra zich als lawines. Ongetwijfeld is deze vraag te wijten aan mensen die stress ervaren door immobiliteit en de noodzaak om te sporten om deze stress het hoofd te bieden. Als we sporten, hebben we echter vaak moeite met starten en stoppen vanwege onze levensstijl. De redenen zijn anders, maar soms verlaten we volledig. Er is een facetcirkel met deze oplossing leidt tot onopgeloste, ongelukkig.
GYM Rewards is een project dat is ontstaan ​​uit een goede analyse van de bovenstaande voorwaarden. GYM Ledger opereert als een groep die cardiovasculaire monitoring uitvoert. Slimme portefeuilles worden gemaakt op Blockchain-technologie; Hij heeft ervoor gekozen om de sportactiviteiten te belonen met tokens. Op deze manier zullen mensen gezondheid winnen door te sporten, en zullen ze meer tijd aan sport kunnen besteden met de steun van hun morele steun. De hoeveelheid tokens die je ontvangt van je vrienden neemt ook toe, dus je activiteit wordt leuker en winstgevender.


GYM Ledger biedt in het begin een prijs aan: de GYM Ledger-armband kan ook als portemonnee worden gebruikt. Het werkt met de GYM Rewards-app om veel verschillende tokens weg te gooien, samen met de hartslagmonitor en POE (Exercise proof) -mogelijkheden. Hetzelfde geldt als een multifunctionele hardware wallet. ontworpen als een portemonnee. Het is dus onwaarschijnlijk dat het wordt gestolen.


OVERZICHT
Technologische ontwikkelingen tonen aan dat mensen meer tijd en geld kunnen besteden aan hun leven en gezondheid als gevolg van geleidelijk afnemende werktijden. Het feit dat robots ons dagelijks leven ingaan, zal onze werk- en werktijden veranderen; GYM Rewards en GYM Ledger zullen altijd belangrijk zijn en de aandacht van beleggers trekken met de veronderstelling dat sport een belangrijk onderdeel van deze tijd zal zijn.
TOKEN EN ICO-INFORMATIE


TOKEN: LGR
PreICO-prijs: 1 LGR = 0,0014 ETH
Prijs: 1 LGR = 0,002 ETH
Softcap: 4.000.000 LGR
Hardcap: 20.000.000 LGR
Voorverkoopprijs: (1 oktober - 15 oktober) 1 LGR = 0,0014 ETH% 30 korting
Tokenverkoop: (16 oktober - 31 oktober) 1 LGR = 0,0015 ETH 25% korting
Tokenverkoop: (1 november - 31 december) 1 LGR = 0,002 ETH 0% korting

ROAD MAP


PROJECTTEAM


ADVISEURS


CONTACTGEGEVENS

Komentar

Postingan populer dari blog ini

realDEX

Bounty kirik

Adult x Token (ADUX)